Se paikallinen ja palveleva lukkosepänliike


Päivystävä lukkosepänliike Turussa ja Turun ympäristössä

Lukkojen asennus tapahtuu Liedon Lukko Oy:n toimesta varmalla otteella. Myös lukon huolto- ja lukon korjaustyöt kuuluvat olennaisena osana toimenkuvaamme.

Jos vanhan lukon voi saada kuntoon, me kunnostamme sen. Muussa tapauksessa lukon vaihto uuteen voi olla edessä – ei hätää, myös se onnistuu meiltä! Asiantuntemuksemme kattaa lukkotyöt laidasta laitaan, olipa kyseessä sitten uusien lukkojen asennus, uudelleensarjoitus, huolto, korjaus tai lukkojen vaihto.


Milloin lukon korjaus tai uuden asennus voi olla edessä?

Lukkojen säännöllinen huoltaminen on suositeltavaa, sillä lukotkin kuluvat ja voivat aiheuttaa ikäviä tilanteita esimerkiksi silloin, kun:

  • Ovi ei mene lukkoon / takalukkoon 
  • Ovi on jumissa ja ovi ei aukea 
  • Ovi on hankala avata ja sulkea 
  • Avain on jumissa lukossa 
  • Kahva ei toimi tai kahva on muutoin rikki 
  • Painike ei toimi 
  • Lukkorunko on vioittunut 
  • Lukko on rikki jollain muulla tapaa ja lukko ei aukea

Pystymme usein jo ensimmäisen puhelun aikana viankuvauksen perusteella kartoittamaan lukkojen vaihdon tai korjaamisen tarpeen ja viimeistään paikanpäälle näemme nopeasti, missä vika on ja korjaamme ongelman. 

Tarjoamme asentamiimme lukkotuotteisiin viiden vuoden takuun, jolloin voit huokaista helpotuksesta tulevaisuuden osalta. Takuumme kattavat myös käyttömukavuuteen liittyvät ongelmat ja mikäli niitä ilmenee, niin meidän takuun piirissä oleva lukon korjaus ja käynti on ilmainen. Muista hyödyntää myös päivystävä lukkoseppä -palvelumme jos tarpeesi on akuutti!

Päivystävä lukkosepänliike Turussa


Ota yhteyttä lukkoalan ammattilaiseen!


Jätä lukkojen asennus ja huoltotoimenpiteet ammattilaisen huoleksi, niin lopputuloksesta tulee taatusti laadukas, kestävä – ja ennen kaikkea turvallinen. Liedosta käsin Varsinais-Suomen alueella ja sopimuksen mukaan kauempanakin palveleva lukkosepänliike Liedon Lukko Oy tarjoaa monipuolista alan palvelua. Ota meihin yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!

Palvelun tuottaa Fokus
Liedon Lukko Oy (c)2020, All Rights Reserved